logo
Ајде На Одмор

Апартмани Милениум

Албанија , Шенѓин

Опис на објект


Шенѓин (Свети Јован) е монденско туристичко место на северниот дел од Албанија на Јадранско море со прекрасни плажи со големо шеталиште.
Апартмани Милениум е нов објект изграден во 2021 година и се наоѓа на 80 метри од плажа.

Располага со:
- 4-креветни апартмани (една соба со брачен кревет и во кујната тросед на пуштање, но со можност за дополинително легло)
- 5-креветни апартмани (една соба со брачен и единечен кревет и во кујната тросед на пуштање, но со можност за дополинително легло)

Сите се опремени со кујна, купатило, телевизор, Wi-Fi интернет, тераса, клима (вклучена во цената).
Сите апартмани се на првиот кат, а објектот има и лифт.

Обезбеден е паркинг за гостите со сопствен превоз.

Содржини на објект

Паркинг
Паркинг
Wi-Fi интернет
Wi-Fi интернет
Клима уред
Клима уред
Лифт
Лифт

Опис на Аранжман


Цената се однесува за наем на соба/апартман за 7 ноќевања.
Цените се изразени во евра во денарска противвредност: 1€ = 62 денари.

Превоз:
- За возрасно лице - 45€
- За деца 2-10 години - 35€

Тргнување за Шенѓин:
- Скопје (хотел Вип - паркинг) - 21 часот
- Тетово (автобуска станица) - 22 часот
- Гостивар (Бунар Петрол) - 22:30 часот
- Кичево (автобуска станица) - 23:30 часот
- Струга (Нептун) - 00:30 часот

*Тргнувањето за Шенѓин е еден ден предходно од термините (петок навечер).

Напомена:
- Користењето на собите започнува првиот ден од 14:00 часот, а се напуштаат последниот ден до 09:00 часот.
- Хигиената во апартманот за време на престојот ја одржуваат самите гости.
- По завршување на вашето летување должни сте да го оставите студиото/апартманот во чиста состојба. Во случај на причинета штета за време на престојот корисникот ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.
- Во цената на аранжманот каде што е вклучено користење на климата сопственикот има право да реагира и да ја скрати оваа услуга доколку го оставате клима уредот додека сте надвор од собата.
- Јачината на сигналот на интернет зависи исклучиво од давателот на услугата.
- Строго се забранува сместување на повеќе лица во студио од предвиденото (во согласност со број на кревети).
прикажи повеќе
7 ноќи
350€

Сместување - заминување

Sat 06, Jul - Sat 14, Sep

Гости

4 возрасни - 0 деца - 0 бебиња
Возрасни
4
Деца
Год 2 - 15
0
Бебиња
Год 0 - 1.99
0

Достапни простории

Апартман број 203
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
425

13 Jul, 2024 - 20 Jul, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 206
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
425

13 Jul, 2024 - 20 Jul, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 22
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

13 Jul, 2024 - 20 Jul, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 24
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

13 Jul, 2024 - 20 Jul, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 22
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

20 Jul, 2024 - 27 Jul, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 23
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

20 Jul, 2024 - 27 Jul, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 202
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
425

27 Jul, 2024 - 03 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 206
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
425

27 Jul, 2024 - 03 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 22
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

27 Jul, 2024 - 03 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 23
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

27 Jul, 2024 - 03 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 201
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

10 Aug, 2024 - 17 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 203
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

10 Aug, 2024 - 17 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 204
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

10 Aug, 2024 - 17 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 205
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

10 Aug, 2024 - 17 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 206
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

10 Aug, 2024 - 17 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 21
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

10 Aug, 2024 - 17 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 23
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

10 Aug, 2024 - 17 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 24
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

10 Aug, 2024 - 17 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 202
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

17 Aug, 2024 - 24 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 203
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

17 Aug, 2024 - 24 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 204
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

17 Aug, 2024 - 24 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 205
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

17 Aug, 2024 - 24 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 206
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
445

17 Aug, 2024 - 24 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 22
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

17 Aug, 2024 - 24 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 23
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

17 Aug, 2024 - 24 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 24
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
495

17 Aug, 2024 - 24 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 201
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
390

24 Aug, 2024 - 31 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 202
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
390

24 Aug, 2024 - 31 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 203
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
390

24 Aug, 2024 - 31 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 204
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
390

24 Aug, 2024 - 31 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 205
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
390

24 Aug, 2024 - 31 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 206
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
390

24 Aug, 2024 - 31 Aug, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 22
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
440

24 Aug, 2024 - 31 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 23
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
440

24 Aug, 2024 - 31 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 24
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
440

24 Aug, 2024 - 31 Aug, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 201
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
370

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 202
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
370

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 203
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
370

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 204
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
370

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 205
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
370

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 206
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
370

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 21
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
410

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 22
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
410

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 23
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
410

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 24
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
410

31 Aug, 2024 - 07 Sep, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 201
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
350

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 202
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
350

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 203
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
350

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 204
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
350

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 205
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
350

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 206
Тип: Апартман
Број на кревети: 4
Спрат: Прв
350

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 4-креветен (4+1) апартман, во едната соба брачен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 21
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
395

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 22
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
395

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 23
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
395

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло
Апартман број 24
Тип: Апартман
Број на кревети: 5
Спрат: Прв
395

07 Sep, 2024 - 14 Sep, 2024

Опис на соба: 5-креветен (5+1) апартман, во едната соба брачен и единечен кревет, во кујната тросед на пуштање, можност за дополнително легло