Туристичка агенција
Бенгал Травел

Туристичка лиценца  - 

Б

Основана во

За агенцијата

помалку

Работно време

од 09:00 до 18:00


сабота:
од 10:00 до 18:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
(02) 6 091 173
(02) 6 091 657
078 337 675
Факс:
Имејл:
bengaltravelskopje@gmail.com
Адреса

бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 5/2