Туристичка агенција
Киниси Тур Оператор

Туристичка лиценца  - 

А

Основана во

1996

За агенцијата

Агенцијата е основана во април 1996. Првите две години работи како претставништво на Киниси Тур Оператор од Солун-Грција, за да во пролетта 1998 прерасне во самостојна туристичка агенција и отпочне да егзистира како самостоен правен субјект. Од самиот почеток сме насочени кон обезбедување на сите потребни сервиси за различни...

Агенцијата е основана во април 1996. Првите две години работи како претставништво на Киниси Тур Оператор од Солун-Грција, за да во пролетта 1998 прерасне во самостојна туристичка агенција и отпочне да егзистира како самостоен правен субјект. Од самиот почеток сме насочени кон обезбедување на сите потребни сервиси за различни видови на туристички аранжмани, инвестирајки во високо квалификуван персонал, технологија и опрема. Денес Кинисси е агенција со висок деловен углед и задоволни клиенти кои долги години ги користат нашите услуги. Киниси е членка на IATA асоцијацијата и лиценцирана со А лиценца од домашната легислатива.

повеќе

помалку

Работно време

од до


Веб-сајт
Контакт
Телефон:
(02) 3 124 441
Факс:
(02) 3 124 441
(02) 5110 333
Имејл:
info@kinissi.com.mk
Адреса

ул. Ленинова бр. 46