Туристичка агенција
Ексклузив Травел

Туристичка лиценца  - 

А

Основана во

2012

За агенцијата

ЕКСКЛУЗИВ ТРАВЕЛ е формирана во 2012 год. како приватна туристичка агенција во Скопје. Формирана од тим од врвни професионалци со долгогодишно искуство во туризмот. Во изминатиот период на работа стекнавме многубројни клиенти кои денес останаа лојални на нашите услуги. На Вас почитувани клиенти ви нудиме професионална...

ЕКСКЛУЗИВ ТРАВЕЛ е формирана во 2012 год. како приватна туристичка агенција во Скопје. Формирана од тим од врвни професионалци со долгогодишно искуство во туризмот. Во изминатиот период на работа стекнавме многубројни клиенти кои денес останаа лојални на нашите услуги. На Вас почитувани клиенти ви нудиме професионална соработка, максимално информираност како и комплетна асистенција при организација на башите бизнис патувања, авионскиот билет, семинари, хотелски сместувања, трансфери и транспорт било каде во светот. За потребите на нашите клиенти , нашите услуги се достапни и на располагање 24 часа во денот преку нашите инфо телефони. ЕКСКЛУЗИВ ТРАВЕЛ е компанија комплетно посветена на професионалноста. Нашите клиенти добиваат висококвалитетна услуга како и организација чија вредност е реална и оправдана. ЕКСКЛУЗИВ ТРАВЕЛ нуди брзо, квалитетно и економично до посакуваната дестинација со сопствен превоз. СЕКОГАШ СО ВАС - ЕКСКЛУЗИВ ТРАВЕЛ!!!

повеќе

помалку

Работно време

од 08:30 до 20:00


сабота:
од 10:00 до 16:00

Контакт
Телефон:
(02) 3 239 300
Факс:
(02) 3 239 300
Имејл:
info@ekskluzivtravel.com
Адреса

ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.48 блок 5, Скопје