Туристичка агенција
Оскар Травел Сервис

Туристичка лиценца  - 

А

Основана во

1995

За агенцијата

помалку

Работно време

од 09:00 до 21:00


сабота:
од 09:00 до 14:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
(02) 3 134 090
(02) 3 122 084
Факс:
Имејл:
oskartravelservice@gmail.com
Адреса

Бул. Гоце Делчев 6, 1000 Скопје

Последни аранжмани од агенцијата Оскар Травел Сервис

Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали
од: 16.08.2014
до: 23.08.2014
Грција
Касандра
Калитеа
Вила Магдалини
Само ноќевање
 
Сопствен превоз 7 ноќ/и 325.0  €
од: 02.08.2014
до: 09.08.2014
Грција
Касандра
Калитеа
Вила Магдалини
Само ноќевање
 
Сопствен превоз 7 ноќ/и 345.0  €
од: 15.08.2014
до: 26.08.2014
Грција
Санторини
Периса
Ammos Breeze
Ноќевање со појадок
 
Брод 9 ноќ/и 349.0  €
од: 06.08.2014
до: 17.08.2014
Грција
Санторини
Периса
Ammos Breeze
Ноќевање со појадок
 
Брод 9 ноќ/и 369.0  €
од: 10.08.2014
до: 20.08.2014
Албанија

Ксамил
Вила Алекс
Само ноќевање
 
Сопствен превоз 10 ноќ/и 300.0  €
Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Брод Вид кабина Аранжман Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Превоз Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали