Туристичка агенција
Нехар Травел

Туристичка лиценца  - 

А

Основана во

1993

За агенцијата

Т.А. НЕХАР ТРАВЕЛ е основана во октомври 1993 година на темели на професионалното работење во Т.А. ПУТНИК Југославија од 1978 година. Сите дестинации се традиционални со години со внимателно одбрани хотели и квалитет на услугата, значи исклучиво професионална работа со врвен туризам. Сите аражмани се внимателно изработени,...

Т.А. НЕХАР ТРАВЕЛ е основана во октомври 1993 година на темели на професионалното работење во Т.А. ПУТНИК Југославија од 1978 година. Сите дестинации се традиционални со години со внимателно одбрани хотели и квалитет на услугата, значи исклучиво професионална работа со врвен туризам. Сите аражмани се внимателно изработени, дестинациите и објектите се посетени од тимот на НЕХАР ТРАВЕЛ и направена е понуда која може да ги задоволи интересите на секого со богата програма на екскурзии и многу забава. Нашето мото е: ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО Е НАША ОБВРСКА!!! Успешноста е во едноставноста и оригиналноста.

повеќе

помалку

Работно време

од 09:00 до 20:00


сабота:
од 10:00 до 15:00

Контакт
Телефон:
(02) 3 131 045
Факс:
(02) 3 117 688
Имејл:
info@nehartravel.com.mk
Адреса

ул. „Даме Груев“ блок бр.5, Градски ѕид

Последни аранжмани од агенцијата Нехар Травел

Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали
од: 03.08.2014
до: 10.08.2014
Грција
Пиерија
Олимпик Бич
George Royal
Само ноќевање
 
Автобус 7 ноќ/и 269.0  €
од: 10.08.2014
до: 17.08.2014
Грција
Пиерија
Олимпик Бич
George Royal
Само ноќевање
 
Автобус 7 ноќ/и 269.0  €
од: 03.08.2014
до: 10.08.2014
Грција
Пиерија
Олимпик Бич
George Royal
Само ноќевање
 
Сопствен превоз 7 ноќ/и 269.0  €
од: 11.08.2014
до: 21.08.2014
Италија
Сицилија
Џардини Наксос
Assinos Palace Hotel
Ноќевање со појадок
Полупансион
 
Авион 10 ноќ/и 625.0  €
од: 10.08.2014
до: 17.08.2014
Грција
Пиерија
Олимпик Бич
George Royal
Само ноќевање
 
Сопствен превоз 7 ноќ/и 269.0  €
Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Брод Вид кабина Аранжман Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Превоз Ноќи Цена Детали
од: 20.08.2014
до: 03.09.2014
Италија
Шпанија
Франција
Монако
Автобус 13 ноќ/и 409.0  €
од: 30.07.2014
до: 13.08.2014
Италија
Шпанија
Франција
Монако
Автобус 13 ноќ/и 435.0  €
од: 06.08.2014
до: 20.08.2014
Италија
Шпанија
Франција
Монако
Автобус 13 ноќ/и 439.0  €
од: 13.08.2014
до: 27.08.2014
Италија
Шпанија
Франција
Монако
Автобус 13 ноќ/и 439.0  €
од: 30.07.2014
до: 13.08.2014
Италија
Франција
Монако
Автобус 13 ноќ/и 595.0  €
Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали