Туристичка агенција
Фалкон Травел

Туристичка лиценца  - 

А

Основана во

За агенцијата

Туристичката агенција “Фалкон Травел” во своето 10 годишно постоење и искуство во работата од областа на туризмот, со високата професионалност и квалитетна понуда ја стекна довербата на голем број клиенти. Со цел да ја задржиме довербата на постојните,но и да ја прошириме нашата соработка со нови клиенти, тимот на “Фалкон...

Туристичката агенција “Фалкон Травел” во своето 10 годишно постоење и искуство во работата од областа на туризмот, со високата професионалност и квалитетна понуда ја стекна довербата на голем број клиенти. Со цел да ја задржиме довербата на постојните,но и да ја прошириме нашата соработка со нови клиенти, тимот на “Фалкон Травел” постојано ги следи современите туристички текови и секогаш е подготвен да ги понуди своите туристички услуги. Следејќи ги современите светски трендови во организирање на патувањата, ТА Фалкон Травел организира: - Туристички аранжмани - Туристички екскурзии - Хотелско сместување - Научни екскурзии - Организирање на семинари, конгреси и конференции во земјата и во странство - Изнајмување на техничка опрема и стручно лице за техничка - подршка за потребите за семинар - Организирање на саеми во земјата и во странство - Превоз со минибус / автобус - Изнајмување на минибус / автобус - Авионски карти за сите дестинации во светот

повеќе

помалку

Работно време

од 09:00 до 20:00


сабота:
од 10:00 до 15:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
(02) 2 455 559
(02) 2 463 210
Факс:
(02) 2 455 553
Имејл:
info@falcon.com.mk
Адреса

Димитрие Чуповски бр. 22 1000 Скопје

Последни аранжмани од агенцијата Фалкон Травел

Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали
од: 14.08.2014
до: 23.08.2014
Турција
Анталија
Кемер
Queens Park Le Jardin
Ultra all inclusive  Авион 9 ноќ/и 1618.0  €
од: 14.08.2014
до: 23.08.2014
Турција
Анталија
Кемер
Amara Dolce Vita Luxury
Ultra all inclusive  Авион 9 ноќ/и 2398.0  €
од: 02.08.2014
до: 09.08.2014
Хрватска

Макарска
Куќи во Макарска
Само ноќевање
Полупансион
 
Автобус 7 ноќ/и 189.0  €
од: 03.08.2014
до: 13.08.2014
Турција
Анталија
Кемер
Majesty Club La Mer
Ultra all inclusive  Авион 10 ноќ/и 1506.0  €
од: 16.08.2014
до: 23.08.2014
Хрватска

Макарска
Куќи во Макарска
Само ноќевање
Полупансион
 
Автобус 7 ноќ/и 189.0  €
Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Брод Вид кабина Аранжман Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Превоз Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали