Туристичка агенција
Пилот Травел

Туристичка лиценца  - 

А

Основана во

За агенцијата

помалку

Работно време

од 09:00 до 18:30


сабота:
од 09:00 до 14:00

Контакт
Телефон:
(02) 3 231 446
(02) 3 231 556
Факс:
(02) 3 298 344
Адреса

Ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бб, 1000 Скопје, Р. Македонија

Последни аранжмани од агенцијата Пилот Травел

Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали
од: 26.04.2014
до: 02.05.2014
Грција
Парга
Сивота
Agios Nikolaos
Ноќевање со појадок
Полупансион
 
Сопствен превоз 1 ноќ/и 85.0  €
Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали
од: 12.01.2014
до: 30.04.2014
Бугарија

Банско
Orphey
Ноќевање со појадок
Полупансион
 
Сопствен превоз 1 ноќ/и 44.0  €
Датум Дестинација Брод Вид кабина Аранжман Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Превоз Ноќи Цена Детали
Датум Дестинација Сместување Аранжман Превоз Ноќи Цена Детали