Туристичка агенција
Ноа травел

Туристичка лиценца  - 

А

Основана во

2010

За агенцијата

НОА ТРАВЕЛ е туристичка агенција формирана во март 2010 година. Нашата цел е да понудиме свежина и разноликост во светот на патувањата. Дестинациите, цените и настаните понудени од нашата агенција доминираат со нивната егзотичност, поволност, професионалност, сигурност и грижа за нашите ценети клиенти. Аранжманите понудени...

НОА ТРАВЕЛ е туристичка агенција формирана во март 2010 година. Нашата цел е да понудиме свежина и разноликост во светот на патувањата. Дестинациите, цените и настаните понудени од нашата агенција доминираат со нивната егзотичност, поволност, професионалност, сигурност и грижа за нашите ценети клиенти. Аранжманите понудени од туристичката агенција НОА ТРАВЕЛ се грижливо одбрани со цел да ги задоволат критериумите на нашите клиенти. Дозволете ни да се грижиме за вашето слободно време и уживајте во патувањето со нас. Нашето мото е: „Патувајте со насмевка“

повеќе

помалку

Работно време

од 09:00 до 20:00


сабота:
од 10:00 до 15:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
(02) 3 077 957
Факс:
(02) 3 077 958
Имејл:
info@noatravelmk.com
Адреса

ул. Максим Горки бр. 8 1000 Скопје Р. Македонија